Dajte mi da osjetim!

Humanitarnom akcijom “Dajte mi da osjetim” prikupili smo preko 70 000,00 kuna za Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Centar će iskoristiti prikupljena sredstva za opremanje kabineta za ranu intervenciju specijalnom didaktičkom opremom, koja je potrebna mališanima s teškoćama u razvoju.

MYSTERY PARTY

Na staru godinu, 31. prosinca 2020. godine, smo zajedničkom suradnjom članova našeg kluba donirali prehrambene, higijenske i ostale potrepštine Crvenom križu za stradale u potresu. U tim teškim trenutcima bili smo u mislima uz Petrinju, Sisak, Glinu i sva ostala mjesta pogođena velikim i izrazito teškim potresom.

MYSTERY PARTY

U četvrtak, 17. prosinca naš je predsjednik Mislav Barišić-Jaman održao online predavanje o cjepivima protiv SARS-CoV-2 virusa svim prijateljima koji su bili voljni i koji su imali mogućnost priključiti se. Tema predavanja, osim što je aktualna, bila je i poučna. Hvala svima koji su podržali trud našeg prijatelja Mislava.

MYSTERY PARTY

U suradnji s RC Zagreb Grič, 24. prosinca 2020. godine smo donirali igračke za dječji vrtić u Vlaškoj ulici.

MYSTERY PARTY

Booze and Blues u Tkalčevićevoj 84 bio je ispunjen sjajnom atmosferom, hranom i pićem. Tom prilikom ujedno smo najavili našu veliku humanitarnu akciju “Dajte mi da osjetim”. 

RAC ZAGREB GRADEC ZA ZAMBIJU​

Rotaract klub Zagreb Gradec u 2.mjesecu 2019. službeno je započeo časno i nesebično služenje zajednici. Događaj, koji je bio humanitarnog karaktera, obilježili smo charterom u hotelu Westin. 

Kroz sredstva prikupljana na charteru, RAC Zagreb Gradec je sponzorirao školovanje ovog budućeg učitelja te time omogućio obrazovanje velikog broja djece u Zambiji.

Ponosni smo što smo svoje služenje počeli na ovaj plemeniti način te se zahvaljujemo svima koji su nas podržali.